Over

Keertje kennismaken?

Woonachtig in Groningen, 26 lentes jong, dol op sushi, sowieso een groot fan van lekker eten, een grote liefde voor dieren, milieubewust en een zeer gedisciplineerde sportschoolbezoeker. Dat is Lucinde, zeer beknopt, in het dagelijks leven.

In dát dagelijkse leven, en ook zeker zakelijk, houd ik van duidelijke en ongecompliceerde communicatie. Mede daarom ben ik in oktober 2015 gestart met LeolighT, mijn eigen bedrijfje voor tekst en communicatie. Ik geloof in communiceren vanuit het hart en vanuit een passie. Alleen door echt duidelijk te zijn bereiken we andere mensen. Want eerlijk is eerlijk, iedereen weet het stiekem heus wel wanneer je niet helemaal gemeend en eerlijk bent.

Naast communicatie ben ik ook erg geïnteresseerd in lifestyle. Mede daarom heb ik Leofit opgericht, om mensen te helpen bij het verbeteren van hun lifestyle. Ik vind het erg belangrijk dat een mensen gezond en fit zijn. Dat maakt het leven een stuk leuker en geeft je de mogelijkheid om jouw passie te volgen. Zoals ik bijvoorbeeld doe met schrijven, op Spreekwoordwoensdag. 😉

Ohja, heb je een vraag, een opdracht of een leuke opmerking? Dan mag je me altijd mailen op lucinde@spreekwoordwoensdag.nl!